Termékpalettánk
Keresés

Hírlevél

Szállítási információk


LECHUZA NÖVÉNYTARTÓK, KIEGÉSZÍTŐK

Személyes átvételi lehetőséget Csömör területén tudunk biztosítani előre egyeztetett helyszínen és időpontban. (Személyes átvétel során bankkártyás fizetésre átmenetileg nincs lehetőség!)

Házhoz szállítás utánvéttel Magyarország egész területére a megrendelés értékétől és súlyától fűggő szállítási árral. Csomagküldés előtt minden esetben telefonos tájékoztatást adunk a megrendelt termékek szállítási költségéről. A termékek ellenértékét és a szállítási költséget az átvételkor kell kifizetni. (Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.)

 

SZOBANÖVÉNYEK

Szobanövények kiszállítása Budapest területén ingyenes, egyéb esetekben egyedi szállítási díjat egyeztetünk.

 

GYÜMÖLCSFÁK

Gyümölcsfák kiszállítása Csömör területén ingyenes, Budapest területén 10 db feletti vásárlás esetén ingyenes.

Egyéb esetekben egyedi szállítási díjat egyeztetünk.

 

 

Szállítási címként szerepelhet lakás vagy munkahely címe is, csak a szállítás várható időpontjában tartózkodjon a megadott címen valaki, aki át tudja venni a csomagot.

Kérjük, hogy adatait pontosan szíveskedjen megadni, mert ezek hiányában a rendelést nem tudjuk visszaigazolni és kiküldeni. Eltérő szállítási és számlázási cím esetén kérjük mindkettőt tüntesse fel.

 

Szállítási idő:

Az egyes termékek szállítási idejét minden adatlapon megtalálhatják, mely időszakok a raktárkészlet függvényében csökkenhetnek.

 

Garancia, szavatosság:

Az Eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. A Szikomor Hungary Bt garantálja, hogy kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.

 

Elállás joga:

(a 2002. évi XXXVI Törvény értelmében) A távollévők között létrejött szerződések és az elállási jog részletes szabályait a 17/1999. Kormányrendelet tartalmazza. A Vevő jogosult a megrendelést követően - de még a kiszállítást megelőzően -  a vásárlástól elállni. Ezt az igényét elektronikus úton kell jeleznie. Ebben az esetben a Vevőt semmilyen költség nem terheli. A Vevő az áru kézhezvételétől számított nyolc munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a Vevő-t terhelik az elállási jog gyakorlása miatt a termékek visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek. Az Eladó kizárólag sérülésmentes, újra értékesíthető, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a vételárat a Vevő részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

 

Adatvédelem:

A vásárlók adatait kizárólag saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A Vásárlói adatok szükséges része a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek.

Kosaram
Az Ön kosara üres.
Bejelentkezés

 

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Kertészeti munkák felmérésével, árajánlatkéréssel, kertépítéssel kapcsolatos kérdésekben:

Király Attila - Ügyvezető

06 70 274-5588

attila.jpg

 

 

 

 

 

 

 

E-mail: szikomorbt@invitel.hu

Juhász Margaréta-Kertészmérnök

06 70 633 2001

img-1522600778179-v[1].jpg

 

 

 

 

 

 

E-mail: szikomorbt@invitel.hu

 

Virágliget Kertészeti Áruda

Gerendás Katica-kertész

2141 Csömör, Szabadság út 6.

(Szabadság út - Árpád u. sarok)

Tel.: 06-28-747-844 

 

Katica.jpg

legnépszerübb termékek