Szolgáltatások

Automata öntözőrendszer telepítése, javítási munkái

Az automata öntözőrendszer a kert egész területén gondoskodik az egyenletes vízkijuttatásról. Mivel nincs két egyforma kert, figyelembe kell venni a tereptárgyak elhelyezkedését, a kert megvilágítottságát, és az eltérő növénytársításokat egyaránt.

Ezért fontos hogy az adott terület sajátosságaihoz alkalmazkodva precíz terv készüljön a pontos és a korrekt ajánlat elkészítéséhez. 

A  területi sajátosságok mellett figyelembe kell venni a helyi rendelkezéseket is, mert ezek eltérőek lehetnek a rendelkező vízforrás felhasználására. 

Vízforrás lehet Pl.

  • vezetékes víz, 
  • kút víz

Ajánlatkérés menete az öntözőrendszer kiépítésére.

Az öntözőrendszer telepítéséhez szükséges árajánlathoz, előnyös ha tud küldeni egy vázlattervet a kertről, ennek tükrében tudunk előzetes ajánlatot biztosítani. Ezt követően kollégánk időpontot egyeztet Önnel, és helyszíni felmérést végez hogy elkészítsük a végleges ajánlatot. 

Amennyiben az árajánlat Önnek megfelelő, a megrendelést követően egyeztetjük a az öntözőrendszer telepítésének kezdetét, és a tervezett befejezési határidőt. 

Ezt követően Önnek nem kell aggódnia az időjárás szeszélyessége miatt, növényei mindig időben megfogják kapni a szükséges vízmennyiséget. 

Öntözőrendszerre van szüksége? Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk!