Szolgáltatások

Kertépítés, Kertátalakítás

Tapasztalt és szakképzett kertészeti kollégáink segítenek megtervezni, és felépíteni azt a kertet, amelyet leginkább magáénak érezhet. Alkalmazkodunk a rendelkezésre álló terepviszonyokhoz, így  legyen az rendezett vagy rendezetlen, sík vagy lankás földterület, megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást. 

Vállalkozásunk egyik óriási előnye, hogy komplex kertészeti szolgáltatást tudunk nyújtani.

Ennek köszönhetően Önnek nem kell eltérő tevékenységű cégektől ajánlatot kérni, több irányba kommunikálni, és egymástól független vállalkozások munkáját össze koordinálni. 

Kerttervezés

A kerttervezés szakmai alapokra épül, amely figyelembe veszi a helyszín sajátosságait, összeállítja a megfelelő növény és anyagszükségletet és alkalmazkodik a költségvetési tervhez. Ugyanakkor a kerttervezés olyan alkatói munka amely alkalmazkodik a megrendelői elképzelésekhez és segít ezeket vizualizálni, hogy az eredmény az adott megrendelő szívéhez a legközelebb álljon.  

Kertépítés

A kertépítés a munkaterület átvételével kezdődik, amelyet a tereprendezés, avagy a földmunka követ. Kialakítjuk a terveknek megfelelő terepviszonyokat, melynek során földmunkagépeket és kézi munkaerőt egyaránt felhasználunk. A megfelelő terepviszonyok kialakítását követően gondoskodunk szükség szerint a gyomtalanításról és a megfelelő termőréteg kialakításáról. 

Az elképzelések alapján elkészítjük a megfelelő öntözéstechnikai rendszereket, megoldjuk a térburkolási, támfal vagy sziklakert építési feladatokat is.  

Kialakítjuk a növényágyásokat és elültetjük a kiválasztott dísznövényeket.

Előkészítjük a területet fűmagvetésre vagy gyepszőnyeg telepítésre, füvesítünk és akár robotfűnyírót is telepítünk.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

  • Magánkertek teljeskörű tervezése és kivitelezése
  • Kerti tavak, fürdőtavak, patakok, madáritatók, vízcsobogók építése
  • Automata öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése
  • Dísznövények, kertészeti anyagok és eszközök kiskereskedelmi értékesítése, házhozszállítással
  • Kertészeti szaktanácsadás