Szolgáltatások

Terasz- és tetőkertek kialakítása

A 2020 és a 2021 -es év megmutatta, hogy az egyik legnagyob kincs ha az otthonunkban is nyaralhatunk. Ehhez pedig az egyik legnagyszerűbb lehetőség, ha rendelkezünk saját kerttel, ahol nap mint nap élvezhetjük a természet közelségét. 

A tetőkertekkel legtöbbször a plázák, bevásárlóközpontok tetőszerkezetén találkozhatunk, de egyre többen élvezik ezt a kertészeti megoldást a társasházak és a családiházak tetőin is. 

Amennyiben Ön is szeretne egy csodálatos tetőkert büszke tulajdonosa lenni, a legjobb helyen jár! 

A tetőkertek építéséhez speciális szaktudásra és tapasztalatra van szükség, amelynek kolllégáink birtokában vannak. A tetőkert megtervezése és kivitelezése során az épületet védeni kell az átnedvesedéstől és beázástól, ugyanakkor gondoskodni kell a növények megfelelő vízellátásáról, miközben a tetőszerkezet nem terhelhető túl. 

A tetőkertek kialakítása éppen ezek miatt általában költségesebbek mint a hagyományos kertek megépítése. Magasabb szaktudást igényelnek, ugyanakkor mégis megérik a befektetést, mert ha megfelelően vannak elkészítve: 

  • Lenyűgöző esztétikai élményt nyújtanak, 
  • Javíthatják az épület hőszigetelő képességét, 
  • Hasznosan elvezetik a csapadékot. 

Nézzen meg néhány tetőkert építést bemutató referencia munkánkat, és ha Ön is szeretne egy csodálatos tetőkertet, ne habozzon! 

Keressen minket bizalommal!